Hvem er jeg?

profil4_edited.jpg

Jeg er oprindeligt uddannet revisorassistent, og det detaljefokus jeg lærte i de år, sidder den dag i dag stærkt i mig.

Rejste ud som guide og havde nogle fantastiske lærerige år. Service, sprog, at kunne formidle et budskab foran mange mennesker, koordinering, evnen til at træffe hurtige beslutninger og kunne tale med alle typer mennesker er alle egenskaber, man har brug for i det fag.

Bevidstheden om hvad jeg brændte for bragte mig ind i en amerikansk IT virksomhed. 14 spændende år hvor min vej fik lov til at udvikle sig fra salgssekretær til ordreadministrator til Contract Manager, og jeg var blandt andet med i en europæisk udvalgt projektgruppe, da der skulle vælges nyt system.

Det var blevet obligatorisk med elektroniske fakturaer til det offentlige og i 8 år arbejdede jeg i den spændende verden, der handler om digitalisering. At danne forbindelse imellem 2 virksomheders systemer, så medarbejderne på begge sider kan få frigivet tid til andre spændende og udviklende opgaver - og naturligvis få glæde af den kæmpe økonomiske besparelse der er at hente - det giver SÅ meget mening.

Sideløbende med alt dette, så har jeg altid brændt for gymnastikken. Jeg er selv gymnast - har været det siden min barndom - og for 13 år siden tog jeg den bedste beslutning, nemlig at uddanne mig til instruktør og dermed give glæden ved gymnastikken videre.

Jeg har igennem årene undervist mange børn og voksne. Jeg har taget flere tillægsuddannelser og mest vigtigt: jeg ser uge efter uge glæden stråle ud af dem, jeg underviser. 

I sommeren 2019 gik jeg igang med at uddanne mig til Shiatsu terapeut, hvor man behandler på meridianbanerne. Samtidig har jeg taget uddannelsen til at udføre Japansk facelifting. Jeg har derfor åbnet klinik herhjemme i rolige omgivelser.

Covid-19 situationen vendte op og ned på KarinKlausen.dk hvorfor det nu er min fantastiske fritidsbeskæftigelse. Jeg var nemlig så heldig i juni 2020 at få arbejde som Project Manager, så nu laver jeg igen alt det som giver mig energi. Koordinerer en masse spændende projekter i hverdagen, underviser mine hold om aftenen og hjælper mine klienter i weekenden. 

KarinKlausen.dk har mottoet "Tid til livet".

Jeg kan bookes til:

Team building og events

Brain breaks som det sjove indslag til festen eller afbrækket i konferencen

I klinikken kan du booke tid til:

Japansk facelifting

Ansigtsakupressur

Shiatsu massage (jeg er færdig uddannet i november 2021 hvorefter det bliver Shiatsu behandling)

Kombination af Japansk facelifting og Shiatsu massage