top of page

Team building og events

Et sjovt indslag på teamdagen. Et afbræk i konferencen. Opstarten på firmafesten... Der er garanti for smil på læben uanset om det er SMART Training eller Zumba®️ Fitness.
SMART Training udfordrer både sanserne, hjernen og smilebåndet via øvelser og samarbejdslege med resten af gruppen på en sjov måde. Minimum antal deltagere er 4 personer.
Til SMART Training kan deltagerne have deres hverdagstøj på eller træningstøj hvis man befinder sig bedre i det.
Zumba®️ Fitness garanterer sved på panden og smil på læben, mens man guides igennem dansene til den gode latinamerikanske musik.
Til Zumba®️ anbefaler jeg at man har træningstøj og gummisko på, da pulsen vil komme op og der vil komme sved på panden.

Jeg har 15 års erfaring som instruktør med børn og voksne og ved hvilken forskel træningen gør for krop og sjæl. Et tiltrængt frirum i en travl hverdag.
Jeg har licens til at undervise i Zumba® Fitness for både børn og voksne og certificering i SMART Training (hjernegymnastik).

 
Jeg kan bookes til arrangementer fra 30 minutter op til 2 timer. Er det et såkaldt brain break (en lille pause hvor hjernen skifter helt fokus) kan det være bare 15 minutter.
Prisen varierer afhængigt af varighed og antal deltagere. Kontakt mig for pris på dit arrangement.
Uddannelser:
2020 Ballroom Fitness™
2018 DGI SMART Training
2014 Femininfitness
2014 Zumba® Step
2012 Zumba Sentao®
2011 Zumba® Toning
2011 Zumba Gold®
2011 Zumba® Fitness Basic 2
2011 Zumba® Kids
2011 Zumba® Kids jr.
2010 Zumba® Fitness Basic 1
2008 DGI Basis Kursus for voksne 2
2007 DGI Basis kursus for voksne 1

bottom of page